Welkom op de website van loopgroep Vechtdallopers

Op 1 maart 2016 is in Hardenberg een nieuwe loopgroep opgericht, te weten Vechtdallopers. De opzet van de loopgroep is om met behulp van een goede visie en gerichte hardloopschema’s zowel recreatieve als gevorderde lopers te trainen. De loopgroep wordt getraind door zeven trainers en twee assistent trainers. De trainingen zijn zo opgezet dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen.

U bent van harte welkom om enkele keren (gratis) aan de training deel te nemen. Meer informatie is te verkrijgen door een bericht te sturen naar info@vechtdallopers.nl.

Op de website staat o.a. informatie over de visie en methode Verheul, trainingstijden, schema’s,  trainers en uitslagen van wedstrijden.

sep 19 2019

PR voor Henk Biesterbos

Donderdagavond werd in Hattem voor de 6de maal de Houwaard-run georganiseerd. Deze loop in Hattem had dit jaar ook als opzet op de jeugd weer aan de start te krijgen en met succes. De afstanden voor volwassenen waren de 5 en 10 km .

Op de langste afstand, de 10 km, verdeeld over 2 ronden had Henk Biesterbos zich ingeschreven. Hij wilde in zijn geboortedorp laten zien dat hij een goede hardloper is geworden. Dat dit ook zo was toonde hij door met een dikke pr op deze 10 km over de finish te komen in 46.18.

sep 15 2019

Landgoed Twickel decor van mooie hardloopwedstrijd te Delden

Zondag werd in Delden over het landgoed Twickel de 5de Step-One loop gehouden. Op de langste afstand deden 2 leden mee, Rob Somsen en Martien Kuilder. Het parcous was grotendeels onverhard zodat het meer een cross leek. Wel hadden de deelnemers de zon tijdens hun loop over de 10km de volle zon zodat de temperatuur goed opliep. Rob Somsen liep naar een prima tijd van 49.02 en Martien Kuilder kwam in 52.01 over de finish.

sep 8 2019

Podiumplaats voor Vechtdalloper Gert van de Belt in Enschede

Loopfestijn Dalfsen

 Zaterdag stond Dalfsen in het teken van het jaarlijkse loopfestijn. Men kon kiezen voor verschillende afstanden. Marco Bokxem had gekozen voor de langste afstand, de zogenaamde 8 lus van 21,1 km.De omstandigheden waren prima te noemen en Marco kwam in een vlakke race binnen in een tijd van 1.44.09.

Thriathlon Vroomshoop

sep 2 2019

Podiumplaatsen voor Vechtdallopers in Lichtstadloop te Gramsbergen

 17de Zandstrooiersloop Schoonebeek

 Vrijdagavond 30 augustus werd in het Drentse plaats Schoonebeek de 17e zandstrooiersloop gehouden. Onder ideale weersomstandigheden was de jaarlijkse wedstrijd met de afstanden van 5km en 10 km .Rob Somsen had gekozen om te starten op de 5 km die hij  liep in 22.22 , zijn snelste tijd van het jaar en daarbij eindigde hij op de 21e plaats overall.

Strongmanrun Nijverdal

jul 31 2019

Podiumplaats voor Geke Tempelman in7 de Dedemsvariarun

 

Maandagavond werd in de feestweek van Dedemsvaart voor de 7demaal de Dedemsvariarun georganiseerd. Het parcours was verdeeld over ronden van 2,5km zodat het publiek de lopers vaker langs zag komen en kon aanmoedigen. De start van zowel de 5 en 10km was om 20.00 uur. Ook de Vechtdallopers waren in deze wedstrijd goed vertegenwoordigd.

jul 14 2019

Het verhaal van Harm Diek

Vanavond afgereisd naar Hollandsche veld en mee gedaan aan de Singelloop van 5 kilometer

De start van de 5 kilometer was om 19.45 uur en dat op een mooie zaterdag avond Het eerste rondje ging voor mijn doen wel een beetje snel kwam na 2500 meter in 13 .10 door Had bij het ingaan van de tweede rond een paar lopers bij me met ongeveer dezelfde snelheid dus kon ik het tweede rondje redelijk het zelfde tempo houden En in het shirt van de VECHTDALLOPERS kwam ik in 26.26 min over de finisch Dit is 11.34 kilometer per uur niet gek dacht ik zo

jul 4 2019

Vechtdallopers klepperen snel door de straten van Hardenberg

Woensdagavond 3 juli werd er in het centrum van Hardenberg de Klepperstadloop georganiseerd. Naast de jeugdlopen was er de keuze uit 5 of 10 km. Dit jaar waren de weergoden de atleten gunstig gezind en in een prima temperatuur werd deze wedstrijd een succes voor veel atleten.

De meesten van de Vechtdallopers hadden gekozen voor de 5 km.

Bij de dames waren het Miranda van den Berg en Sharon Dekker die aan de start stonden. Miranda wist met een tijd van 24.49 de finish te behalen en Sharon in 25.04.

jun 30 2019

Gert van de Belt snel in Holten

In het warmste weekend van het jaar werd er in Holten een groot evenement gehouden. Vrijdagavond was er een 10km bedrijvenloop en op de zaterdag de grootste Triatlon van Nederland. Gert van de Belt ging namens zijn bedrijf VolkerWessels op de vrijdagavond op de 10km van start. Dat hij goed in vorm verkeerd toonde hij in deze wedstrijd. In een strak en vlakke race liep hij naar de 10de plaatst overall in een tijd van 43.19 en was hiermee ook 2de veteraan.

jun 23 2019

Vechtdallopers actief in diverse wedstrijden.

Vrijdagavond werd er in Bergentheim voor de 25ste keer de Banthumloop georganiseerd. Deze loop met diverse afstanden waaronder de 5 km, 10km, Klompenloop en een estafette loop mag zich altijd verheugen op grote deelname vooral uit Bergentheim zelf. De Vechtdallopers waren hier actief en wisten zelfs het podium te behalen.

Pagina's

Abonneren op Vechtdallopers.nl RSS