Welkom op de website van loopgroep Vechtdallopers

Op 1 maart 2016 is in Hardenberg een nieuwe loopgroep opgericht, te weten Vechtdallopers. De opzet van de loopgroep is om met behulp van een goede visie en gerichte hardloopschema’s zowel recreatieve als gevorderde lopers te trainen. De loopgroep wordt getraind door zeven trainers en twee assistent trainers. De trainingen zijn zo opgezet dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen.

U bent van harte welkom om enkele keren (gratis) aan de training deel te nemen. Meer informatie is te verkrijgen door een bericht te sturen naar info@vechtdallopers.nl.

Op de website staat o.a. informatie over de visie en methode Verheul, trainingstijden, schema’s,  trainers en uitslagen van wedstrijden.

apr 28 2024

Koningsdagloop Hasselt

Koningsdagloop Hasselt

Op zaterdag werd ter ere van de koning een mooie loop georganiseerd dwars door Hasselt. De laatste jaren werd deze loop steeds populairder en de steeg het deelnemers aantal maar ook de tijden werden steeds sneller. Victor Kaal wilde na zijn marathon eerst weer wat kortere afstanden lopen. Hij had besloten om in Hasselt de 5 km te lopen. In het sterke deelnemersveld wist Victor goed mee te komen en uiteindelijk finishte hij over de 5 km als 4de in 18.47 bij de mannen 40+

apr 21 2024

Actief weekend voor de Vechtdallopers bij wedstrijden

Actief weekend voor de Vechtdallopers bij wedstrijden

Dit weekend waren er 3 belangrijke wedstrijden waar 50 Vechtdallopers in actief waren. Opvallend was het dat er zeer goede tijden werden gelopen en veel PR’s als resultaat.

Vlieland

apr 14 2024

Actief weekend Vechtdallopers

Geslaagd weekend Vechtdallopers

Zaterdag werd in Hengelo het praktijkexamen voor looptrainer 3 afgenomen. 3 dames van de Vechtdallopers, Marlies Bouwman, Dorien Faber en Marlies Kruidhof hadden afgelopen maanden hier hun opleiding voor gedaan, een portfolio opgebouwd en met succes ingeleverd. Nu was de zaterdag het laatste gedeelte, de praktijk afsluiting. Alle 3 wisten zij dit met overtuiging uit te voeren en aldus zij zijn gediplomeerd looptrainer 3 van de Atletiek Unie en gaan zij als trainer verder bij de Vechtdallopers.

mrt 17 2024

Vechtdallopers op het podium

Vroomshoop

In Vroomshoop werd een voorjaarsloop georganiseerd met meerdere afstanden. Een uniek parcours uitgezet door het buitengebied van Vroomshoop: langs de akkers, over de Daarlese Es, over het schouwpad van de Lindebeek en door het Zandstuve bos. Het parcours is merendeels onverhard dus echt snelle tijden zijn niet mogelijk. Dit jaar was de temperatuur wel hoger als voorgaande jaren endus voor de deelnemers een extra horde. Hier stonden 4-tal Vechtdallopers aan de start om hun vorm te testen.

10km

Pagina's

Abonneren op Vechtdallopers.nl RSS