Marlies Kruidhof

Trek je schoenen aan en haal het beste uit jezelf!

Hardlopen helpt je goede gewoonten te ontwikkelen en het levert je een positieve mindset op. Het helpt je om uit je comfortzone te stappen en jezelf uit te dagen om het beste uit jezelf te halen. Als assistent looptrainer help ik jou daar graag bij!

Als moeder van 2 geweldige kinderen, ben ik geboren, opgegroeid en getrouwd in het mooie Vechtdal. Ik heb altijd veel liefde voor sport gekend, van turnen naar volleybal met héél veel potjes voetbal tussendoor.

Sinds 2020 ben ik gestart met hardlopen. Een sport dat altijd en overal kan. Lekker naar buiten, weer of geen weer. Want juist bij minder aangenaam weer is de voldoening na een ronde extra groot. Het geeft je een positieve mindset. Net zoals het terugblikken op je vooruitgang. Focus vooral niet alleen op je doelen, maar geniet ook van jouw vooruitgang. En dat heerlijk buiten, in de mooie natuur dat elk seizoen fascineert. Het geeft je een goed gevoel. Je wordt sterker. Dat stimuleert. Je zet door!

Door aan te sluiten bij Vechtdallopers werk je in clubverband aan je persoonlijke skills en geef je bewust richting aan je ontwikkeling. Doordeweeks met uitdagende intervaltrainingen en loopscholing en in het weekend ontspannen in het bos. Sluit vooral aan en loop gezellig met ons mee!

Foto trainer: