Dorien Faber

Ik ben Dorien Faber en woon in Hardenberg met Tim en onze 2 kinderen Maud en Anne. We zijn een sportief gezin en houden ervan om lekker buiten te zijn. Na de geboorte van de meiden in 2015 ben ik rustig begonnen met hardlopen. Vervolgens werd ik door een collega uitgedaagd om mee te doen aan de Dam tot Dam loop in Amsterdam (10 mijl). Mooie uitdaging! Dit smaakte naar meer. Misschien is het wel gaaf een om een keer een halve marathon te lopen. Dit heeft geleid tot mijn eerste marathon in Amsterdam in 2021.

Ik vind het heerlijk om hard te lopen. Op de weg, maar ik word ook ontzettend blij van een bosloop. Lekker in de natuur! Ik geniet van het buiten zijn en vind het fijn dat je ieder moment van de dag je hardloopkleding aan kan doen voor een looprondje. Alleen, met een loopmaatje of met de groep.   

Sinds 2020 loop ik met plezier met de Vechtdallopers mee. Vaak de trainingen op maandag en woensdagavond. In het weekend loop ik vaak mee met de bosloop. In 2022 heb ik de cursus assistent trainer gevolgd. Ik krijg energie van het samen trainen en een uitdaging aan te gaan. Als assistent trainer betekent dit dat ik ga voor een leuke training samen, waarin we lekker buiten zijn, bewegen en iedereen op zijn/haar eigen niveau elke keer een klein beetje beter worden. Plezier staat voorop! 

Foto trainer: