Mooie prestaties voor Vechtdallopers

nov 6 2022

Mooie prestaties voor Vechtdallopers

Afgelopen weekend waren er weer enkele mooie wedstrijden waren de hardlopers van de Vechtdallopers aan deelnamen.

Safari Run Beekse Bergen

Voor een speciale wedstrijd tussen diverse exotische dieren ging Paulien Franken vrijdagmiddag voor haar 1ste hardloopwedstrijd in het sportleven. Op de 5 km die door het park liep, een unieke belevenis, zij een naar een mooie tijd van 30.50 min.

Lemelerbergloop Vechtdalcrosscompentie

Op de Lemelerberg werd de 1ste cross van de Vechdalcompetitie gehouden Op de 5,5 km was Marlies Hofman die hier haar inzet toonde en in deze zware cross kwam zij in een tijd van 34.12 min over de finish.

Op de langere afstand nam Henk Biesterbos deel. Op deze langere afstand werden de krachten nog meer op de proef gesteld maar Henk liep gestaag door en finishte als 5de in 58.31 min.

Najaarsloop Epe

In de bossen van Epe werden een ½ marathon georganiseerd waaraan 2 mannen deelnamen. Onder ideale omstandigheden werd er een flinke strijd geleverd om de ereplaatsen. Victor Kaal liet zijn dat zijn vorm nog steeds heel goed en in 1.26.22 kwam hij voldaan over de finish. Henk ter Steege liet zijn dat het ouder worden geen belemmering is om nog steeds goed op langere afstanden te kunnen lopen en in 2.18.41 kwam hij over de finish.