Vechtdallopers geven goede actie in hardloopwedstrijden met podiumplaatsen.

mei 22 2016

Vrijdagavond was in Balkbrug de 21ste Beverwijkloop, met een nieuwe opzet 3 en 4 Engelse Mijlen over een attractief parcours mede door het Heuveltjesbos. Op de 3 E.M. liep Harm Diek 25.14 min. Voor de 4 EM, te weten 6,4 km waren een 8  tal atleten van de Vechtdallopers aanwezig. Bij de dames wisten Geke Tempelman als veterane een 5de plaats te bemachtigend in 31.39 min. ,vlak daarachter Gerda Kloek 33.36 min.  Coos Moes finishte in 39.38 min. Bij de senioren wist Miranda van de Berg naar een podiumplaats te lopen door  als 3de te finishen in 32.16 min.. Bij de heren liep Gert van de Belt 26.44 min, Adri Deemter 27.18, Rob Somsen 28.06 min , Martien Kuilder 30.13 min. Jan Marc Kok was bij een groot evenement in Leiden alwaar jij de ½ marathon liep. In deze sterk en hoge bezette wedstrijd behaalde hij een tijd van 2.25.

Rietplasloop Emmen podium voor van Eeken

Willam van Eeken had gekozen voor een andere wedstrijd in Emmen. Rond de Rietplas werden diverse afstanden afgelegd o.a. 5-10-15 km. William laat zich momenteel gelden als atleet op de 5km waar je rekening mee moet houden. In een straf tempo ging hij dan ook voortvarend van start en finishte als 2de in 16.37 min. Hiermee zet hij de trend door met podiumplaatsen.