Vechtdalloper William van Eeken op het podium in Zwartemeer

aug 28 2016

Vrijdagavond begon het sportieve weekend met Zandstrooisterloop in Zwartemeer, William van Eeken, wilde zijn vorm testen na zijn vakantie en dat kon goed op dit parcours. Met zeer grote tevredenheid finishte hij in 16.51 op de 5km en behaalde hiermee een 2de plaats overall.

Hardenbergs Triatlon

Wim Jongsma was actief op de triatlon in Hardenberg alwaar hij op de ¼ afstand in de individuele klasse, zwemmend in de Vecht, fietsend en hardlopen door Hardenberg, meestreed. 2.18.32 als 19de finishte. Gerda Kloek was actief in dit strijdgewoel samen met haar familie op de ¼ afstand. In 2.22.09 behaalden zij samen de 2de plaats.

Monnikentocht Ter Apel

John Zuidema toog naar het noorden alwaar hij deelnam aan de Monnikentocht, een hardloop wandel festijn over lange afstanden. Hij wist de 34 km te overbruggen in 3 uur en 8 min. In deze warmte een uitstekende prestatie.

Royal Run

De Royal Run is een loop in kader voor aandacht van de Diabetisch Fonds. Diverse afstanden kunnen gelopen worden, op en om Paleis Soestdijk, te Baarn. Aan deze hardloopevenement doen veel mensen mee en ook Dick en Hans Kampjes. Beiden liepen de 10,5 km. Dick behaalde een tijd van 53.19 en Hans 56.17.