Podium in Lutten gevuld met plaatsen voor dames van de Loopgroep Vechtdallopers

apr 28 2019

In Lutten werd in de jaarlijkse feestweek de Luttenrun georganiseerd. De route was dit jaar vernieuwd en liep rondom en door de bebouwing. Na het startschot gingen de lopers het duel met elkaar aan wie het podium mocht bestijgen. Dat het tempo hoog was bleek wel uit dat het parcoursrecord op de 5km dames van vorig jaar werd verbroken.

De Vechtdallopers waren sterk vertegenwoordigd en ook in goede vorm wat bleek bij de prijsuitreiking. Op het podium voor de dames stonden drie Vechtdallopers. Op de 1ste plaats met een parcoursrecord Mandy Maas in 22.40, 2e Merle Arkes in 22.43 en als 3e Geke Tempelman in 22.59. Met een pr kwam Miranda van den Berg in 23.38 over de streep. Sandra van den Berg kwam hier vlot achteraan. Nora Rietberg passeerde de streep in 27.38 en ook heel sterk liep Coos Moes in 29.16. Bij de heren liep Henk Biesterbos heel sterk in zijn eigen woonplaats en finishte in 23.15. Gevolgd door Seine van den Berg in 24.36 en Harm Diek in 27.39.