Nieuwjaarsbijeenkomst Vechtdallopers met huldiging 100ste lid

jan 8 2019

Maandagavond waren alle loopgroepen van de Vechtdallopers aanwezig voor hun training in Slagharen. Nadien was er een gezellig nieuwjaarsbijeenkomst in het Kronkelhonk. Tijden de speech werd er aandacht besteed aan de uitbreiding van de loopgroepen door de start in het voorjaar van 2018 van een loopgroep in Slagharen. Ook in Dedemsvaart is er een toename van leden. Eind 2018 werd het 100ste lid aangemeld bij de Atletiek Unie. Deze eer viel Nikki Maas ten deel en zij mocht hiervoor een mooie bos bloemen ontvangen.

 

De leden van de Vechtdallopers hebben allemaal zo hun persoonlijke doel. Voor 2019 willen een aantal leden gezamenlijk trainen voor de Cityrun in Hardenberg. Er zal gericht worden getraind voor de 5, 10 of 21,1 km.

 

Na de speech van Adri Deemter werd het woord overgenomen door Martin Luteijn van Runnersworld Hoogeveen. Hij gaf uitleg over de 5 basiselementen voor het sporten. Hierna vertelde Niels Huizing van Odlo over het belang van goede onderkleding. Er was speciaal aandacht voor het dragen van een goede BH. Goede onderkleding kan je sportprestaties verbeteren.