Mooie prestatie's Vechtdalllopers

jul 2 2017

Martijn van Goor loopt in de De Wijk

Afgelopen donderdagavond 29 juni was het Martijn van Goor die een goede indruk wist te maken met een snelle 5 km in De Wijk.  Op het parcours tussen de huizen wist hij gestaag zijn tempo op te voeren en kwam over de finish in 18.03 min. Hiermee haalde hij een verdienstelijke 5deplaats.

 

Vleugels op de baan bij William van Eeken

 

Vrijdagavond 30 juni was de atletiekbaan in Zwolle het decor van de BB lopers, zij organiseerden een wedstrijd met als doel dat iedereen een goede tijd kon neer te zetten op een 5 km afstand.. Omdat het een baan wedstrijd was met officiële tijdswaarneming wordt deze tijd officieel geregistreerd.

De series waarin de mensen zich hadden aangemeld waren zodanig ingedeeld dat de lopers goed aan elkaar gewaagd waren en elkaar naar een hoger niveau konden brengen.

William van Eeken had zich net als vorig jaar ingeschreven doch toen werd het vanwege de hevige regen en onweer afgelast. In de laatste weken was de vorm van William groeiende en op deze avond, met de juiste serie wilde hij graag een aanval doen op zijn eigen PR.

Met behulp van enige trainingsmaten en wedstrijdlopers wist hij prima zijn wedstrijd in te delen over de 12 en een halve ronde van deze 5km. Met een knallend eindschot wist hij net onder de 16 minuten te komen in15.59 min.